Traže ostavku Berluskonija!

Izvor: Press, 01.Nov.2010, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže ostavku Berluskonija!

Italijanska opozicija zahteva da premijer Silvio Berluskoni podnese ostavku nakon najnovijeg seks-skandala koji je javnosti otkrila tinejdžerka Rubi Italijanska opozicija traži da premijer Silvio Berluskoni podnese ostavku, nakon što je mlada Marokanka Karima Kejek (17), zvana Rubi, medijima otkrila da je od njega dobila 7.000 evra i da je prisustvovala orgijama u njegovoj vili u blizini Milana. Tinejdžerka je u početku tvrdila i da je imala seks >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Berluskonijem, ali je tu izjavu kasnije povukla.Trbušna plesačica Rubi medijima je ispričala da je 14. februara ove godine, na Dan zaljubljenih, od Berluskonija dobila 7.000 evra.
Bunga-bunga sa 20 lepotica
- Silvio me je odveo u jednu od soba svoje vile nadomak Milana i rekao da želi da mi pomogne i da ne traži ništa od mene zauzvrat. Dao mi je koverat u kojem je bilo 7.000 evra. Tada sam mu rekla da mi je najveća želja da dobijem italijansko državljanstvo i da postanem policajka - rekla je Rubi za jedan italijanski list.
Iako je prvo tvrdila da je imala seks sa premijerom, maloletnica je to ipak porekla, ali i dalje tvrdi da je Berluskoni nekoliko puta organizovao orgije u svojoj luksuznoj vili. Istražiteljima je rekla da je jedne večeri u vilu došlo 20 žena, među kojima je bila i ona. Jedini muškarci na večeri bili su Berluskoni i urednik njegove televizije Emilio Fede.
- Sve žene su bile gole. Ja sam jedina ostala obučena. Orgije je Silvio često nazivao bunga-bunga - priča tinejdžerka.
Marokanka kaže da je Berluskoni prestao da joj se javlja čim mu je priznala da ima 17, a ne 24 godine, kako mu je isprva rekla.
Voli život i žene
Opozicija u Italiji navodi da premijer ne može da se kontroliše i da je posle najnovijeg seksualnog skandala već jasno da je on bolestan. Budući da je predsedniku vlade postala praksa da se zabavlja sa mladim eskort damama i da im daje skupe poklone, predstavnici opozicije smatraju da bi on trebalo da podnese ostavku.
S druge strane, Silvio Berluskoni je demantovao da je imao seks sa Rubi i da je u svojoj vili organizovao orgije. On je naveo da je ponosan na svoj način života.
- Vodim užasan život uz nadljudske napore. Radim do 2.30 posle ponoći, a ujutru u 7.30 sam na nogama. Ako s vremena na vreme osećam potrebu da se uveče opustim, to mi je mentalna terapija za čišćenje mozga od svih briga. Niko me, u mojim godinama, neće naterati da promenim način života na koji sam ponosan. Jedinstven sam domaćin, rekao bih neponovljiv, veseo i pun života. Volim život i žene. U moju kuću ulaze samo pristojne osobe koje se pristojno ponašaju - zaključio je Berluskoni.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.