Tramp s Kimom 12. juna u Singapuru

Izvor: RTS, 10.Maj.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp s Kimom 12. juna u Singapuru

Američki predsednik Donald Tramp najavio je, putem Tvitera, da će se sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom sastati u Singapuru 12. juna.
"Toliko očekivan sastanak između Kim Džong Una i mene biće održan u Singapuru 12. juna. Obojica ćemo pokušati da ga učinimo veoma posebnim momentom za mir u svetu!", poručio je Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na svom zvaničnom nalogu na popularnoj društvenoj mreži.

Tramp je ranije rekao da će mesto i vreme sastanka biti uskoro objavljeni, a u međuvremenu su mediji svakodnevno spekulisali s tim u vezi.
Dvojica lidera verovatno će uglavnom razgovarati o denuklearizaciji Severne Koreje i mogućem uspostavljanju diplomatskih odnosa, kaže Čoi, prenosi Jonhap.
"Pregovori bi mogli da budu komplikovani, jer Severna Koreja traži američke garancije za odustajanje od svog nuklearnog programa", rekao je južnokorejski političar.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp otkrio kada i gde će se sastati sa Kim Džong Unom

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2018

Američki predsednik Donald Tramp najavio je danas, putem Tvitera, da će se sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom sastati u Singapuru 12. juna...- Toliko očekivan sastanak između Kim Džong-una i mene biće održan u Singapuru 12. juna. Obojica ćemo pokušati da ga učinimo veoma posebnim momentom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.