Izvor: Press, 16.Maj.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ne zna da li će biti sastanka sa Kimom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan.

  Podeli


Foto: GettyImages


Osim toga, on je istakao da će nastaviti da insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva.
"Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da vidimo. Bez odluke, uopšte nismo obavešteni...Nismo videli ništa, ne čujemo ništa", rekao je Tramp novinarima, prenosi Rojters.
Severna Koreja dovela je u pitanje održavanje najavljenog sastanka zbog, kako su obrazložili, pritiska SAD.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PRIZNAO DA GA KIM DRŽI U MRAKU: Ne znam da li će sastanka biti!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan i naveo da će nastaviti da insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

Nastavak na Kurir...

Tramp insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2018, 11:21

Predsednik SAD Donald Tramp naveo je da nije izvesno da li se planirani sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom ipak održati, ali je obećao da će insistirati na denuklearizaciji na Korejskom poluostrvu.. . „Videćemo!“, odgovorio je Tramp novinarima na pitanje da li je sastanak...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.