Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp izabrao Rika Perija za ministra energetike

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izabrao je bivšeg teksaškog guvernera Rika Perija za sledećeg ministra energetike, rekli su izvori iz Trampov tima.

Peri, koji je dva puta pokušao da se kandiduje za predsednika, oštro je kritikovao Trampa tokom predsedničke trke ocenjujući da je "rak za konzervativizam". On je kasnije podržao nominaciju Trampa kao kandidata Republikanske partije i izrazio spremnost >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da sarađuje s njim.

Jedan od najupečatljivijih momenata tokom Perijeve neuspešne kandidature za predsednika bio je kada tokom debate nije mogao da se seti jedne od federalnih službi koje je obećao da će ukinuti - zaboravio je upravo ministarstvo energetike koje bi trebalo da vodi u Trampovoj administraciji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rik Peri na čelu agencije koju je želeo da ukine

Izvor: VOA, 13.Dec.2016

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp imenovao je svog nekadašnjeg političkog rivala, bivšeg guvernera Teksasa Rika Perija, za sekretara za energetiku. Peri, koji se dva puta kandidovao za predsednika, rekao je tokom jedne od predizbornih kampanja da bi Sekretarijat za energetiku trebalo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.