Tramp iskren: Bez društvenih mreža možda ne bih postao predsednik

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp iskren: Bez društvenih mreža možda ne bih postao predsednik

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da možda ne bi postao predsednik da nije redovno koristio društvene mreže.

U intervjuu za "Foks biznis netvork" Tramp je rekao da putem društvenih mreža može da zaobiđe nefer medijske priče i da se direktno obrati pratiocima.

"Sumnjam da bih bio ovde gde jesam bez društvenih mreža, da budem iskren", rekao je Tramp u intervjuu, prenosi Rojters.

Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je svoje naloge na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru nazvao "neverovatnim platformama".

"Kada neko kaže nešto o meni, ja sve to stavim na gomilu i sredim. Drugačije, nikad ne bih mogao da proširim svoju reč", rekao je Tramp.

Republikanski lideri su sa druge strane insistirali da Tramp smanji broj tvitova, a i sam Tramp je rekao da su mu neki prijatelji predložili da ne koristi društvene mreže.

Predsednik SAD redovno napada političke protivnike i medije putem Tvitera.

Cela zemlja na nogama! Policija uhapsila muškarca koji seje STRAH među građanima!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Bez društvenih mreža ne bih bio predsednik

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da možda ne bi postao predsednik da nije redovno koristio društvene mreže...U intervjuu za "Foks biznis netvork" Tramp je rekao da putem društvenih mreža može da zaobiđe nefer medijske priče i da se direktno obrati pratiocima..."Sumnjam da bih bio ovde gde...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tramp: Bez društvenih mreža ne bih bio predsednik

Izvor: B92, 22.Okt.2017

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da možda ne bi postao predsednik da nije redovno koristio društvene mreže...U intervjuu za "Foks biznis netvork" Tramp je rekao da putem društvenih mreža može da zaobiđe nefer medijske priče i da se direktno obrati pratiocima..."Sumnjam da bih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.