Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp idućeg januara na Svetskom ekonomskm forumu u Davosu

Predsednik SAD Donald Tramp učestvovaće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu koji se održava krajem januara 2019. u Švajcarskoj, saopštila je danas Bela kuća.

To je drugi uzastopni put da Tramp učestvuje na ovom forumu koji okuplja istaknute političare i poslovne ljude kao i i naučnike, umetnike, muzičare.

"Predsednik će prisustvovati kao i prošle godine", rekla je portparolka Bele kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Sara Sanders, i dodala da će Trampova ćerka i savetnica Ivanka Tramp biti u američkoj delegaciji.

Sanders je rekla da će na čelu američke delegacije biti ministar finansija Stive Mnučin.

Na forumu će učestvovati i drugi zvaničnici iz administracije uključujući državnog sekretara Majka Pompea, ministra trgovine Vilbura Rosa, ministarke saobraćaja Elejn Čao, ministarku za unutrašnju bezbednost Kirstjen Nilsen i američkog trgovinskog predstavnika Roberta Lajtizera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bela kuća: Tramp će prisustvovati Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

Izvor: Blic, 19.Dec.2018, 01:22

Američki predsednik Donald Tramp učestvovaće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu u Švajcarskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.