Tramp: Naše carine potopile kinesku berzu

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Naše carine "potopile" kinesku berzu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da strategija uvođenja visokih carina na uvoz robe iz Kine "deluje mnogo bolje nego što je iko očekivao", dodajući da Peking sada pregovara sa SAD o trgovini Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da strategija uvođenja visokih carina na uvoz robe iz Kine "deluje mnogo bolje nego što je iko očekivao", dodajući da Peking sada pregovara sa SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o trgovini. "Tarife daju mnogo bolji efekat nego što je iko ikada očekivao", napisao je Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.PROČITAJTE JOŠ: Funkcioner CIA: Kina vodi "tihi hladni rat" protiv SAD On je citirao kao primer za to gubitke na kineskoj berzi, predviđajući da bi američko tržište moglo "dramatično da skoči" nakon što trgovinski sporazumi sa Kinom budu revidirani, navodi Rojters.PROČITAJTE JOŠ: KINA PORUČILA SAD DA "POVUKU RUČNU": Vratite se zdravom razumu, ne podležite emocijama Administracija američkog predsednika Donalda Trampa trenutno takođe razmatra da li da uvede 25-procentnu tarifu na 200 milijardi dolara vredan uvoz kineske robe, umesto prvobitno planirane 10-procentne tarife.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trump: Carinske mjere bolje nego je itko mogao predvidjeti

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Avg.2018

WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump je u subotu stao u obranu svoje odluke da podigne carine na uvoz robe vrijedne 200 milijardi iz Kine, ističući kako "te mjere funkcioniraju bolje nego što je itko mogao predvidjeti"..."Carinske tarife imaju pozitivan utjecaj na našu čeličnu industriju",...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.