Tragovi uboda iglom kod dece u kineskom vrtiću

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragovi uboda iglom kod dece u kineskom vrtiću

Policija je otvorila istragu o privatnom vrtiću u Pekingu pošto su roditelji prijavili da su na deci videli tragove uboda iglom, javili su jutros kineski mediji.

Roditelji su se juče okupili ispred jedne od ustanova popularnog lanca vrtića "RYB - Education New World", u pekinškom distriktu Čaojang.

U pitanju su deca iz dve grupe, uzrasta od dve do šest godina.

Roditelji tvde da su deci davane nepoznate supstance, kao i da su kažnjavana tako što su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ih vaspitači svlačili i terali da stoje u ćošku ili ih zaključavali u mračne prostorije.

Vrtić je u vlasništvu kompanije koja vodi 250 predškolskih ustanova u Kini.

Kompanija je uputila izvinjenje preko društevnih mreža i saopštila da su određeni vaspitači dobili otkaz ili suspendovani.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.