Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Srebrenika

Više osoba je povrijeđeno u sudaru autobusa, dva kombija i automobila na magistralnom putu Tuzla-Orašje u mjestu Duboki Potok, potvrđeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđene osobe zbrinute su na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Autobus se od siline udara prevrnuo.

Na mjestu nezgode izašli su vatrogasci iz Srebrenika koji su pomagali ekipama hitne medicinske pomoći da izvuku povrijeđene.

U toku je uviđaj ove saobraćajne nezgde koja se dogodila jutros oko 3.00 časa.

Pravac Tuzla-Orašje, na kojem je bio obustavljen saobraćaj, prohodan je od 7.00 časova.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Povrijeđeno više osoba

Izvor: Cafe.ba, 23.Maj.2015

- Više osoba je povrijeđeno u sudaru autobusa, dva kombija i automobila na magistralnom putu Tuzla-Orašje u mjestu Duboki Potok, potvrđeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Povrijeđene osobe zbrinute su na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla...Autobus se...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.