Terzić: Tako se sprema svetski šampion

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Tako se sprema svetski šampion

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić nije bio preterano euforičan po dolasku u Beograd.

Reprezentacija Srbije je u subotu postala šampion sveta, a u nedelj uveče na Aerodromu Nikola Tesla priređen im je doček.

"Čudan osećaj, drugačiji nego ranije. Sa jedne strane ipak je to neki san koji je bio baš teško da se ostvari. U momentu kada je postao java nikome ništa nije jasno. Sa druge strane kroz cele pripreme išli smo sa polušalom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da se ovako sprema svetski šampion. Negde u podsvesti smo znali da imamo to nešto u sebi da ostvarimo cilj," rekao je Terzić i nastavio:

"Posle sedam pobeda na SP i drugi su videli da smo među favoritam. Nisu pogrešili, osvojili smo zlato".

Šta ste rekli igračicama posle 1:2 protiv Italije u finalu?

"Sve vreme smo pričali o tome da smo ušli vrlo kruto i tvrdo u meč i da ne igramo našu igru. Znali smo da kada krenemo da igramo našu prepoznatljivu igru da možemo da pobedimo. Razgovarao sam najviše sa Majom. Definitivno neke stvari koje smo se dogovarali nismo odradili kao što je bilo moje razmišljanje. Maja je takav igrač da mnogo toga radi na emociju, šmek i na trenutni osećaj. Na kraju je ispalo dobro," naglasio je Terzić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TVORAC NAJVEĆEG USPEHA ŽENSKE ODBOJKAŠKE SELEKCIJE Zoran Terzić nije skidao osmeh sa lica: Evo, ovako se postaje SVETSKI ŠAMPION!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2018

Selektor novih svetskih šampionki odbojkašica Srbije Zoran Terzić večeras je, po dolasku u Beograd, rekao je da je u Japanu ostvaren veliki san, ali da brzo stiže vreme za nove ciljeve.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.