Tehnički problemi sa Facebookom u pojedinim delovima sveta

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnički problemi sa Facebookom u pojedinim delovima sveta

Korisnici Facebooka, najveće društvene mreže na svetu, imali su danas teškoća da se uloguju zbog tehničkih problema u pojedinim delovima sveta, saopštila je uprava Fejbsuka na Twitteru.

Aplikacija Instagram, u vlasništvu Facebooka a koja se bavi podelom fotografija, takodje je prijavila tehničke probleme tokom dana.

"Znamo da su neki korisnici imali problema s pristupom Facebooku. Ulažemo napore >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da rešimo problem što je pre moguće", navodi se u poruci te društvene mreže koja ima više od dve milijarde korisnika širom sveta.

Facebook je na kratko imao 12. novembra tehničke probleme u severnom i južnom delu Amerike.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tehnički problemi s Facebookom u nekim dijelovima svijeta

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2018

Korisnici Facebooka, najveće društvene mreže na svijetu, imali su danas teškoća da se uloguju zbog tehničkih problema u pojedinim dijelovima svijeta, saopštila je uprava Faceboku na Twitteru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.