Talačka kriza u Ohaju, ubijen zamenik šerifa

Izvor: Mondo, 03.Feb.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talačka kriza u Ohaju, ubijen zamenik šerifa

Zamenik šerifa ubijen je iz vatrenog oružja tokom 12-časovne talačke krize u stambenom kompleksu u Ohaju, u kojoj je drugi zamenik šerifa ranjen.

Foto: Tanjug/FOX19Now.com via AP

Osumnjičeni napadač je stavljen u pritvor, saopštile su danas američke vlasti.

Kapetan Džef Selars iz Kancelarije šerifa okruga Klermont rekao je da je policija intervenisala u subotu oko 19:00 sati po lokalnom vremenu u mestu Pirs Taunšip, oko 32 kilometra istočno od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sinsinatija, po pozivu muškarca koji je rekao da neki ljudi odbijaju da izađu iz njegovog stana, prenosi danas AP.

This morning, a sheriff’s deputy has been killed and at least one other injured during a shooting and standoff that lasted more than 12 hours in Cincinnati, Ohio. pic.twitter.com/xdIcTqA1OE

— TODAY (@TODAYshow) 03. фебруар 2019.

Neimenovani muškarac je rekao i da se u stanu nalazi oružje.

Selar je izjavio da su dva zamenika šerifa upucana tokom talačke krize, pri čemu je jedan ubijen, a drugi ranjen i prebačen u bolnicu.

Selers je naveo i da je osumnjičeni napadač stavljen u pritvor jutros u 06:30 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.