Izvor: Blic, 28.Jan.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U RUSIJI Najmanje pet osoba poginulo u požaru

Pet osoba, uključujući dva tinejdžera, poginulo je, a sedam je povređeno u požaru koji je izbio u spavaonici jedne kompanije u regionu Omsk u Sibiru, saopštile su danas ruske vlasti.

U saopštenju ruskog Istražnog komiteta navodi se da preliminarni rezultati istrage pokazuju da je pet osoba poginulo, uključujući dve maloletne osobe od 13 i 14 godina i da je sedam povređeno.

Dve osobe su teže povređene. U toku je istraga o uzroku požara.

Spasioci su evakuisali oko 60 ljudi iz zgrade.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sibir: Petoro poginulo u požaru, među njima maloletnici

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2018

Pet osoba, uključujući dva tinejdžera, poginulo je, a sedam je povređeno u požaru koji je izbio u spavaonici jedne kompanije u regionu Omsk u Sibiru, saopštile su ruske vlasti...U saopštenju ruskog Istražnog komiteta navodi se da preliminarni rezultati istrage pokazuju da je pet osoba poginulo,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.