Sutra Sajam stvaralaštva seoskih žena u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra Sajam stvaralaštva seoskih žena u Šidu

Pripreme za 11. Sajam stvaralaštva seoskih žena u Vojvodini u Šidu su otpočele. Ove godine manifestacija će biti održana u najzapadnijoj opštini Srema u subotu 28.septembra. Program manifestacije će trajati od 09 do 17 sati. Posetioci će moći da vide izložbu rukotvorina ženskih seoskih udruženja u Vojvodini.

Montaža štandova je otpočela kod KOC u Šidu. Biće postavljeno oko 200 štandova za ženska seoska udruženja u Vojvodini. Domaća udruženja pripremaju iznenađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sve posetioce i ističu da neće odstupati od tradicije

Tokom trajanja manifestacije Karađorđeva ulica biće pretvorena u pešačku zonu gde će posetioci na štandovima moći da vide svu raskoš iz Vojvodine.

Svi koji u subotu budu u Šidu moći će u centralnom gradskom jezgru da pogledaju i izložbu odabranih slika sa likovnih kolonija "Na putevima Save Šumanovića" kao i radionice- igraonice predškolske dece pod nazivom "Učila me moja baka".

Iako će već od 9 štandovi biti dostupni, svečano otvaranje biće u 11 časova a potom sledi kulturno umetnički program. Za sve izlagače koji su još zainteresovani da se pojave organizatori su na raspolaganju.

Program će se privesti kraju sa izborom najlepšeg štanda i najlepšeg suvenira koji je predviđen za 16 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.