Surfovali dok je oko njih plivala ajkula od 3,6 metara

Izvor: Blic, 03.Sep.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surfovali dok je oko njih plivala ajkula od 3,6 metara

KALIFORNIJA - Velika bela ajkula duga 3,6 metra uslikana je blizu obale San Dijega, na samo nekoliko metara od surfera koji je nisu ni primetili.

Mnogi ljudi iz San Dijega vikend su iskoristili za posetu plaži, ali nakon što su objavljene fotografije i snimak Velike bele ajkule koja se približila surferima, razmisliće o toj ideji još jednom.

Geri Eliot, slučani prolaznik slikao je ajkulu, ali su ga spasioci na plaži ubedili da je pogrešno video.

- Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da to nije surfer. A nije ni silueta daske - rekao je Eliot, ali su marinci i Ralf Kolijer iz Komiteta za istraživanje ajkula potvrdili da se na fotografiji ipak vidi ajkula.

- Po mom mišljenu, na fotografiji se vidi rep ajkule duge od 3 do 3,5 metara, možda i duže - rekao je Kolijer.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surfovali dok je oko njih plivala ajkula od 3,6 metara

Izvor: Cafe.ba, 03.Sep.2011

Velika bijela ajkula duga 3,6 metra uslikana je blizu obale San Dijega, na samo nekoliko metara od surfera koji je nisu ni primjetili.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.