Sudiju ubila loptica za kriket

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2009, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudiju ubila loptica za kriket

SVONSI - Kriket sudija poginuo je na meču velšskog šampionata kada ga je loptica pogodila u glavu.

Alvin Dženkins, koji je imao 72 godine, život je izgubio na utakmici u Svonsiju između istoimenog tima i Langeneka. Meč je posle nemilog događaja i prekinut.

"Bio je jedan od najstarijih sudija i sjajan tip, pravi lik. Prosto ne mogu da verujem šta mu se desilo", rekao je Dženkinsov kolega Edi Blejk, koji je u vreme tragičnog događaja sudio na drugom meču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loptica ubila sudiju

Izvor: Mondo, 05.Jul.2009

Kriket sudija poginuo je na meču velškog šampionata kada ga je loptica pogodila u glavu.

Nastavak na Mondo...

Loptica ubila sudiju na kriket utakmici

Izvor: Blic, 05.Jul.2009

Kriket sudija poginuo je na meču velškog šampionata kada ga je loptica pogodila u glavu. Alvin Dženkins, koji je imao 72 godine, život je izgubio na utakmici u Svonsiju između istoimenog tima i Langeneka. ..Meč je posle nemilog događaja i prekinut..."Bio je jedan od najstrasnijih sudija i sjajan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.