Izvor: B92, 02.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija optužen za nemoral

London -- Sudija britanskog Apelacionog suda optužen je juče za nedolično ponašanje, saopštila je danas britanska policija.

Stiven Ričards uhapšen je u januaru. Britanska saobraćajna policija danas je sopštila da se jedna žena žalila da joj se muškarac nepristojno pokazivao u vozu u južnom Londonu.

Zvaničnici iz suda su saopštili da je Ričards (56) suspendovan sve dok se slučaj ne reši. Ričards je u svojoj karijeri učestvovao u većem broju značajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suđenja.

Jedan od najpoznatijih slučajeva u kojima je učestvovao kao sudija jeste proces koji je pokrenula porodica Žana Čarlsa de Menezesa, brazilskog električara kojeg je greškom ubila policija misleći da je bombaš samoubica.

Ričards bi trebalo da se pojavi pred sudijom 8. marta. Policija je saopštila da neće iznosti dalje detalje o istrazi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.