Sudar autobusa u Sijetlu, četvoro mrtvih

Izvor: RTS, 25.Sep.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa u Sijetlu, četvoro mrtvih

Najmanje četiri osobe su poginule, a 50 je evakuisano sa mesta nesreće posle sudara autobusa sa amfibijskim turističkim vozilom u Sijetlu na američkoj Zapadnoj obali, saopštili su američki zvaničnici.
Poručnik vatrogasaca Sijetla Sju Stang izjavio je novinarima da su najmanje četiri osobe poginule, dok je 50 ljudi evakuisano sa mesta nesreće, od kojih je devet ima teške povrede u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nesreći na mostu Aurora u Sijetlu.

Stang je rekao da je većina žrtava i povređenih bila u autobusu i da su pretežno studenti i osoblje koledža Severni Sijetl, prenosi Tanjug.
Neki od onih koji su bili u "Ride the Ducks " - amfibijskom vozilu koje se koristi za obilazak nekoliko američkih gradova, ispuzali su iz olupine, dok su ostali izneti na nosilima, prenela je agencija Frans pres.
Stang je dodao da je preko 90 vatrogasaca bilo angažovano na mestu nesreće na mostu Aurora, koji je bio zatvoren za saobraćaj.
AFP navodi da, za sada, nije poznato šta je uzrok saobraćajne nesreće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.