Stene od 300 tona pale na automobile!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2012, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stene od 300 tona pale na automobile!

Dve ogromne stene teške ukupno više od 300 tona skotrljale su se sa litice i bukvalno spoljoštile nekoliko automobila u gradu Čokngkingu, na jugozapadu Kine.

Na sreću niko nije stradao a nekoliko vozača je za dlaku izbeglo nesreću.

Manja stena, teška oko 100 tona je pala niz padinu, niže od puta, dok je veća, od oko 200 tona ostala na putu, gde je napravila ogromnu rupu i ispresovala parkirane automobile.

Vozač po imenu San ispričao je za lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << medije da je vozio iza kamiona i da je upravo hteo da ga obiđe, kada je u daljini video da mu u susret ide automobil. To mu je verovatno spasilo život. Jer odmah potom dve stenčuge su se skotrljale niz padinu, jedna za drugom. Manja je promašila kamion, zakačila parkirane automobile i nastavila da se kotrlja prema dolini.

Veća stena je zakačila zadnji deo kamiona koji je prevozio 2.500 sanduka piva. Staklo se razletelo na sve strane, a San se zaustavio. Par metara dalje zaustavila se stena.

Vozač kamiona kaže da nije čuo niti primetio ništa dok mu ogromni kamen nije odneo zadnji deo vozila.

Nekoliko ljudi koji su se zatekli u blizini povređeno je od stakla koje se razletelo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.