Starleta mrdala palicu, piloti dobili otkaz

Izvor: Mondo, 27.Jun.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta mrdala palicu, piloti dobili otkaz

Dvojica pilota Argentina erlajnza je dobilo otkaz a biće kažnjeni i svi umešani u skandal koji je izbio nakon što je na Youtubu osvanuo video kako starleta vozi avion.

Foto: Twitter Starleta i piloti

Argentinska starleta Viki Ksipolitakis je snimljena kako upravlja avionom pri poletanju iz Buenosajresa za Rosario. Snimak se pojavio na Youtubu a zahvalnice manekenke i glumice "ljubaznim pilotima" i na Twitteru.

Njihova matična kompanija je odmah reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer su piloti prekršili međunarodne zakone o bezbenosti u vazduđnom saobraćaju time što su pustili neslužbeno lice u kabinu.



Izvor: youtube

Po istom zakonu povešćese poistupak i protiv starlete, jer je ovde saučesnik u zločinu.

Video pokazuje kako starleta viče "daću gas i ovo će poleteti" i pritiska dugmiče u kabini kao da godinama leti, piše britanski tabloid "Mirorr". Za to vreme piloti se šale da je to i njen avion jer je poreski obveznik i "ima pravo da ga vozi".

Šef kompanije Aerolíneas Argentinas, za koje su radili piloti Patričio Zoći Molina i Federiko Matias Soaje, potvrdio je da su oni otpušteni.

#Rosario ✈️ pic.twitter.com/RLJOvnBCbd

— Viky Xipolitakis (@VXipolitakisOK) June 24, 2015

Mariano Rekalde da su oni čvrsto reagovali a da organi zakona sprovode ostata istrage.

"Postoji odgovornost zbog ugrožavanja ljudskih života. Čim smo postali svesni situacije, otpustili smo pilote i zatražili istragu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.