Stanković: Da napravimo iznenađenje i da prođemo dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 15:40

Stanković: Da napravimo iznenađenje i da prođemo dalje

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pred polufinale Kupa Srbije protiv Partizana rekao je cilj njegove ekipe da prođe u finale.

"Imali smo vremena da se odmorimo i da spremamo utakmicu. Jedna i prava lepa utakmica, u pravo vreme za mene in klub, 200. derbi... Derbi nosi svoja iznenađenja, a ja se nadam da ćemo mi da priredimo to iznenađenje. Idemo jako i hrabro", rekao je Stanković na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Stanković je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će večitog rivala pokusati da iznenadi postavom koju će sutra izvesti na stadionu u Humskoj, dodavši da ne postoji pravi 11, već tim.

"Izvešću momke koji su stopostotno spremni. Nema prvih 11, ima tim, ima ekipa. Svi moraju da budu spremni. Ja sam realista u životu. Biti efikasan u utakmici protiv Partizana nije realno. Cilj je jedan. Kako ćemo proći? Da li uzbudljivom, lepršavom igrom, da li penalima... Ne znam, ali cilj je da prođemo dalje. Derbi nosi svoje čari, videćemo šta će sutrašnji da donese", zaključio je Stanković.

Meč između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.