Izvor: Blic, 11.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi radili sat uoči smaka sveta?

Asteroid nezaustavljivo hrli ka Zemlji sa kojom će se sudariti za jedan sat. Šta biste radili poslednjih 60 minuta života?

Na to pitanje, većina Britanaca, njih 54 odsto, odgovorila je da bi volela da poslednje trenutke života provede u društvu svojih najdražih ili bar u telefonskom razgovoru sa njima.

Istraživanje je otkrilo i hedonističku stranu anketiranih: 13 odsto je reklo da bi se zavalilo u fotelju, prihvatilo neizbežno i nazdravilo čašom šampanjca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Za seks kao poslednju akciju u životu izjasnilo se samo devet odsto Britanaca, a tri odsto bi se okrenulo molitvi. Dva odsto je reklo da bi poseglo za nekom nezdravom, masnom hranom a drugih dva odsto je reklo da bi se odlučilo da ode u pljačku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.