Srušio se boing 767 u Hjustonu: Raspao se pri padu!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se boing 767 u Hjustonu: Raspao se pri padu!

Kargo avion Boing 767 u kojem su bile tri osobe srušio se u subotu u zaliv nedaleko od aerodroma u Hjustonu.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Avion je leteo od Majamija do Hjustona, a radar je sa letelicom izgubio kontakt na oko 48 kilometara jugoistočno od aerodroma, saopštila je federalna avio agencija, prenela je agencija Rojters.

Katastrofa: Pao avion sa 189 putnika (VIDEO)

Šerif u Teksasu, Brajan Hotorn rekao je da se avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << raspao prilikom pada i da ne očekuje da ima preživelih, prenela je agencija AP.

Multiple agencies are responding to reports of a plane crash in Chambers County. The Federal Aviation Administration issued an Alert Notice on Atlas Air Flight 3591 after losing contact with the Boeing 767 at 30 miles southeast of Houston George Bush Int'l Airport. pic.twitter.com/mf19ydwKcj

— JOSHUA (@JosuAyalaMndez1) February 23, 2019

Otkrivanje delova aviona i ljudi iz aviona je otežano zbog močvarnog područja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.