Srušio se avion u Libiji, 105 mrtvih

Izvor: Mondo, 12.Maj.2010, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion u Libiji, 105 mrtvih

Avion libijske kompanije srušio se danas prilikom sletanja na međunarodni aerodrom u Tripoliju, a u nesreći je poginulo 105 osoba, saopštio je izvor iz libijske bezbednosne službe.
Pogledaj vesti o: Tripoli

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se avion u Libiji, 105 mrtvih

Izvor: Blic, 12.Maj.2010

Osmogodišnji dečak iz Holandije jedini je preživeli posle pada putničkog aviona u Libiji u kojem je poginulo više od 100 ljudi, saopštio je zvaničnik aerodroma, prenosi AFP. Dečak je hitno prebačen u bolnicu nedaleko od Tripolija. Rep srušenog aviona..U avionu tipa "erbas 330-200" kompanije...

Nastavak na Blic...

Srušio se avion u Libiji, 104 mrtva

Izvor: Danas, 12.Maj.2010

Avion libijske kompanije srušio se danas prilikom sletanja na međunarodni aerodrom u Tripoliju, a u nesreći je poginulo 105 osoba, saopštio je izvor iz libijske bezbednosne službe. Ipak, AFP je naknadno javio kako je nesreću preživeo osmogodišnji holandski dečak koji je prevezen u bolnicu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.