Španija: Voz iskliznuo iz šina

Izvor: B92, 06.Apr.2013, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Voz iskliznuo iz šina

Madrid -- Najmanje 11 putnika je povređeno, od kojih troje teško, kada je danas voz iskliznuo iz šina na severu Španije, saopštili su zvaničnici.

Troje teško povređenih putnika prebačeni su u bolnice u gradovima Santander i Torelavega, dok je njih osam pretrpelo lakše povrede, prenosi AP.

Do nesreće je došlo usled odrona kamenja koje je palo na voz, nakon čega je prvi vagon sleteo u reku u blizini grada Santander.

U oblasti gde se dogodila nesreća padali su olujna kiša i grad, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voz iskliznuo iz šina u Španiji, povređeno 11 ljudi

Izvor: Blic, 06.Apr.2013

Najmanje 11 putnika je povređeno, od kojih troje teško, kada je juče voz iskliznuo iz šina na severu Španije, saopštili su zvaničnici...Troje teško povređenih putnika prebačeni su u bolnice u gradovima Santander i Torelavega, dok je njih osam pretrpelo lakše povrede...Do nesreće je došlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.