Šorom sredom - prva knjiga Bore Otića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šorom sredom" - prva knjiga Bore Otića

Na dunavskoj čardi, u krugu starih prijatelja, dobre muzike i dobre hrane, u svom ambijentu, naš Bora Otić predstavio je svoju prvu knjigu.

Sabrane priče „Šorom sredom" nastale su tokom 12 godina pripremanja emisije „Petkazanje", i delom objavljivanih u kolumni „Šorom s Borom", u novinama „Dnevnik".

U knjigu „Šorom, sredom" ispisane su Borine priče iz svakodnevnice – kako objašnjava, o običnom čoveku, navikama, običajima i ljudima koji su satkali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine njegovog života i sam život. Sve to, utkano je pažljivo, s ljubavlju, i setom.

Priče u knjizi „Šorom, sredom"delom su izmišljene, a delom su stvarn, iako, kažu, sve su stvarne. Njihovo luksuzno „Prometejevo" izdanje obogaćeno je izborom Borinih foto-ilustracija, koje, kao i njegova proza, bez mnogo preterivanja, ostaju zauvek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.