Snage bezbednosti RF moraju naći odgovor na program munjeviti napad

Izvor: Vostok.rs, 30.Dec.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snage bezbednosti RF moraju naći odgovor na program "munjeviti napad"

30.12.2014. -

Pred ruskim bezbedonosnim strukturama i industrijom postavljen je zadatak da pronađu odgovor na pretnju od strane američkog programa "munjeviti globalni napad", saopštio je zamenik ministra odbrane RF Jurij Borisov.

Ovaj američki program predviđa, između ostalog, prebacivanje oružja, uz upotrebu hipersoničnih vozila, za jedan sat u bilo koju tačku na zemljinoj kugli.

"Takve vrste pretnji nastaju u procesu naučno-tehničkog progresa. Adekvatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << odgovore na ovakve pretnje potrebno je da traže, ne samo bezbedonosne strukture, već, na prvom mestu, industrija, koja se bavi razvojem novih tehnologija," rekao je Borisov u intervjuu listu "Izvestija".

Izvor: Glas Rusije, foto: 1tv.r    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.