Smanjen pritisak vode u četvrtak na bačkoj strani grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjen pritisak vode u četvrtak na bačkoj strani grada

U noći između srede i četvrtka odnosno od 23 do jutarnjih sati, radnici JKP “Vodovod i kanalizacija” menjaće cev između nove filter stanice i Fabrike vode.

Zbog ovih, neophodnih radova, u četvrtak će tokom dana bačka strana grada imati niži pritisak u distributivnom vodovodnom sistemu. Na rubnim delovima mreže i višim spratovima stambenih zgrada bez hidropaka moguć je i nestanak vode. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se do večernjih sati.

"Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dotrajalosti cevi došlo je do curenja na spoju s meračom protoka. Zbog toga su radovi na otklanjanju havarije urgentni. Radovi nisu otpočeti odmah, već kreću sutra u toku noći, kako bi naši korisnici na vreme mogli da se spreme za slabiji pritisak vode. Verujemo da će građani imati razumevanja i strpljenja za novonastalu situaciju", navodi se u saopštenju JKP Vodovod i kanalizacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U četvrtak smanjen pritisak vode na bačkoj strani grada, ponegde i bez vode

Izvor: NoviSad.com, 16.Jul.2019

Bačka strana Novog Sada u četvrtak, 18. jula imaće niži pritisak u vodovodnoj mreži, a moguće je da će potpuno bez vode biti rubni delovi grada i viši spratovi stambenih zgrada bez hidropaka. Kako je saopštilo JKP „Vodovod i..

Nastavak na NoviSad.com...

Noćas smanjen pritisak vode u vodovodu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019, 10:17

Noćas u 23 sata, radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" počeće da menjaju cev između nove filter stanice i Fabrike vode, a radovi bi trebalo da se završe do 6 sati ujutru...Zbog ovih, neophodnih radova, sutra će tokom dana bačka strana grada imati niži pritisak u distributivnom vodovodnom sistemu...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.