Situacija u Rumuniji dramatična: Raste broj novoobolelih i preminulih (INFOGRAFIK)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 12:14

Situacija u Rumuniji dramatična: Raste broj novoobolelih i preminulih (INFOGRAFIK)

U Rumuniji raste broj novoobolelih i broj umrlih od virusa korona pokazuju statistički podaci U Rumuniji raste broj novoobolelih i broj umrlih od virusa korona pokazuju statističkipodaci.Prema dostupnim informacijama, u ovoj zemlji ima 29.620 slučajeva korona virusa, a 1.799 smrtnih slučajevaod ove opakezaraze.Stručnjaci konstatuju da Rumunija sada ima tešku situaciju sa epidemijom, slično kao i Srbija, s tim da je naš sused sada u fazi kakva je kod nas bila u aprilu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U REGIONU MNOGO GORE NEGO U SRBIJI: U Rumuniji 30.000 novoobolelih i skoro 2.000 umrlih od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Broj smrtnih slučajeva im se polako izjednačava sa onim kako je bilo u aprilu...Da Srbija nije jedina zemlja u regionu u kojoj naglo raste broj obolelih od virusa korona, pokazuje i situacija u Rumuniji u kojoj je prisustan nagli skok obolevanja od koronavirusa poslednjih dana...Prema podacim svestkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.