Sirijska PVO odbila napad Izraela

Izvor: Vostok.rs, 01.Mar.2021, 10:04

Sirijska PVO odbila napad Izraela

PVO sirijske armije odgovorio je na izraelski raketni udar na područje Damaska, oborivši većinu neprijateljskih projektila, prenosi SANA. Vojni izvor rekao je novinskoj agenciji SANA da je "izraelski neprijatelj započeo vazdušni napad sa okupiranog sirijskog Golana, birajući ciljeve u blizini Damaska. Sirijska PVO presrela je agresorske rakete, oborivši većinu".

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PVO sistemi „Pancir S“ i „Buk M2“ odbili izraelski udar na predgrađe Damaska

Izvor: Vostok.rs, 01.Mar.2021

Izraelski raketni udar na predgrađe Damaska odbijen je sistemima "Pancir S" i "Buk M2", te su potvrdili njihovu efikasnost, rekao je vojni izvor za RIA Novosti. Noćas su avioni izraelskog vazduhoplovstva F-16 sa Golanske visoravni dejstvovali po Međunarodnom aerodromu u Damasku i po naselju Gizlanija. Posade...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.