Siniša pobedi, tvoja Voša je uz tebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša pobedi, tvoja Voša je uz tebe

U našem najstarijem superligašu, kako ističu igrači, stručni štab, zaposleni i navijači, žestoko je potresla vest o bolesti Siniše Mihajlovića, bivšeg igrača Vojvodine, šampiona iz 1989. godine proslavljenog fudbalskog reprezentativca.

"Kao neko ko nas je sve uverio da nije bitno koliko je opasan protivnik s kojim se nosiš, , već koliki si borac i koliko srca daješ za pobedu, Siniša je pokazao da za njega ne postoji prepreka koja ne može da se savlada i uvereni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo svi, pokazaće to ponovo", kažu u Vojvodini čiji je predsednik Vojislav Gajić preneo snažnu poruku podrške i ohrabrenja.

"Potresla nas je vest i želimo mu brz i uspešan oporavak. Verujemo da će i iz ove bitke, kao i iz mnogih drugih do sada, izaći kao pobednik", poručio je Gajić u ime kluba.

Nikola Lazetić, sportski direktor Novosađana, prijatelj i bivši saigrač Mihajlovića u Laciju i reprezentaciji Jugoslavije, takođe je je poslao poruku podrške.

"Siniša je veliki borac i siguran sam da će ovu, najtežu životnu bitku dobiti na isti način kao što to radi na terenu. Mi smo svim srcem uz njega. Miho pobedi i ovog puta, tvoja Vojvodina je uz tebe", poruka je Lazetića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.