Sin Džekija Čena optužen zbog posedovanja narkotika!

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Džekija Čena optužen zbog posedovanja narkotika!

Kinesko tužilaštvo danas je zvanično podiglo optužnicu pritiv sina junaka akcionih filmova Džekija Čena zbog "omogućavanja drugima da koriste drogu".

Optužnica protiv Džejsija Čena (32) podignuta je četiri meseca pošto je priveden u Pekingu, zajedno s tajvanskom filmskom zvezdom Koom Kaijem.

Njih dvojica su uhapšeni u Čenovom stanu, gde je zaplenjeno 100 grama marihuane. Obojici je u krvi nađena marihuana.

Ko je posle 14 dana pušten iz pritvora zbog korišćenja narkotika. Čen se suočava s ozbiljnijim optužbana, a ukoliko bude proglašen krivim, može biti osuđen na tri godine zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sin Džekija Čena optužen zbog upotrebe droga

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014

PEKING- Kinesko tužilaštvo optužilo je danas sina hongkongške zvijezde akcionih filmova Džekija Čena da je omogućavao drugima da koriste narkotike, više od četiri mjeseca pošto je priveden...Ako bude proglašen krivim, pjevač i glumac Džejsi Čen, mogao bi da bude osuđen na više od tri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.