Silovao učenike da budu bolji u karateu

Izvor: Studio B, 16.Mar.2013, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovao učenike da budu bolji u karateu

Španski sud izrekao presudu od 302 godine zatvora šampionu karatea Fernandu Toresu Banei zbog silovanja više desetina učenika u njegovoj školi borilačkih veština na Kanarskim ostrvima.

 

Čitajući presudu, sudija Salvador Alba je rekao da je Banea pravio "orgije" u školi i u svojoj kući u Las Palmasu u kojima su učestvovali maloletnici, govoreći im da će im seks pomoći da budu bolji u karateu.

Tores je dobio kaznu zatvora od 302 godine po 35 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje i 13 za korupciju maloletnika u lancu pedofilije u kojem je silovano 40 dece, od kojih su neki imali manje od 13 godina, prenosi francuska agencija AFP.

Toresova supruga Marija Hose Gonsales je osuđena na 148 godina zatvora, a profesorka karatea Ivona Gonsales na 126 godina, nakon što je utvrđeno da su obe učestvovanje u zlostavljanju.

Njih troje će najverovatnije odležati u zatvoru po 20 godina, što je maksimum po španskom zakonu, ali je sudija Alba naglasio u svojoj presudi da je to "nedovoljno".

Tores je pravio "seksualne orgije u kojima su mladi ne samo morali sa njim da imaju razne seksualne aktivnosti već su morali da rade to isto sa drugim učenicima uključujući i sa maloletnicima, bez obzira na godine, pol ili broj učesnika", precizirao je sudija Alba.

Petnaestogodišnje Toresovo seksualno zlostavljanje predstavlja "slučaj bez presedana u pravosudnoj istoriji Španije", dodao je sudija.

Pored kazni zatvora sud je naložio trojici osuđenih da plate novčane kazne od 10.000 do 50.000 evra svakoj žrtvi.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJI NAČIN EDUKACIJE: Silovao učenike da budu bolji u karateu?!

Izvor: S media, 16.Mar.2013

Španski sud osudio šampiona karatea Fernanda Toresa Banea ns 302 godine zatvora zbog silovanja više desetina učenika u školi borilačkih veština na Kanarskim ostrvima...Banea je pravio "orgije" u školi i u svojoj kući u Las Palmasu u kojima su učestvovali maloletnici, govoreći im da će im...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.