Severna Koreja lansirala neidentifikovane projektile

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja lansirala neidentifikovane projektile

Severna Koreja ispalila je u sredu nekoliko neidentifikovanih projektila, objavila je južnokorejska agencija Jonhap pozivajući se na združeni generalštab Severna Koreja ispalila je u sredu nekoliko neidentifikovanih projektila, objavila je južnokorejska agencija Jonhap pozivajući se na združeni generalštab.To se dogodilo u sredu u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu.Kako se navodi, projektili su ispaljeni sa poluostrva Hodo u provinciji Hamgjong na istoku zemlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << naveo je generalštab dodajući da će nastaviti da prati situaciju u slučaju novih lansiranja rakete.Pročitajte još - Severna Koreja lansirala dva neidentifikovana projektila Najnovije lansiranje dogodilo se šest dana nakon što je Severna Koreja ispalila dve kratkodometne balističke rakete u Istočno more.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja ispalila raketu; SAD: Obavešteni smo, pratimo

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Seul/Vašington -- Severna Koreja ispalila je u sredu dve balističke rakete koje su letele oko 250 kilometara, saopštio je južnokorejski združeni generalštab...To se dogodilo u sredu u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu...Kako se navodi, projektili su ispaljeni sa poluostrva Hodo u provinciji...

Nastavak na B92...

SEUL: Pjongjang lansirao BALISTIČKE RAKETE

Izvor: Blic, 31.Jul.2019

Projektili koje je Severna Koreja lansirala u sredu ujutro po lokalnom vremenu bile su balističke rakete koje su letele oko 250 kilometara, saopštio je južnokorejski združeni generalštab.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.