Severna Koreja izvela još jedno lansiranje

Izvor: Vostok.rs, 21.Maj.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja izvela još jedno lansiranje

Severna Koreja izvela je još jedno lansiranje, prenela je agencija „Rojters“ pozivajući se na podatke južnokorejske vojske, a tip rakete još nije utvrđen.

Uprava Zajedničkog komiteta načelnika štabova Južne Koreje saopštila je da je projektil lansiran u popodnevnim satima 21. maja u blizini Pukčana. Drugi detalji se ne navode.

U saopštenju se dodaje da nije u pitanju interkontinentalna balistička raketa.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Savet bezbednosti UN o Severnoj Koreji u utorak iza zatvorenih vrata

Izvor: Blic, 21.Maj.2017

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija sastaće se u utorak iza zatvorenih vrata povodom najnovije raketne probe koju je Severna Koreja danas izvela, a sednica će biti održana na zahtev SAD, Japana i Južne Koreje, javlja Rojters pozivajući se na neimenovane diplomate...Severna Koreja ispalila je jutros...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.