Šetnjom za pomoć oboleloj deci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šetnjom za pomoć oboleloj deci

Tamara Klarić i Bogdan Stevanović završili su humanitarni marš dug gotovo 260 kilometara, od Niša do Beograda, kako bi dali svoj doprinos prikupljanju sredstava za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu, za decu obolelu od malignih bolesti. Ovo dvoje mladih ljudi su osmislili mobilnu aplikaciju koja broji pređene kilometre i konvertuje ih u novac, koji društveno odgovorne kompanije uplaćuju za izgradnju roditeljske kuće.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jutarnji program za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2019, 11:12

Šta o ideji 'malog šengena' kažu u Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedonij; u Prištini je pokrenut prvi online albansko-srpski rečnik, 30 godina od objave poslednjeg u štampanom izdanju; Tamara Klarić i Bogdan Stevanović završili su humanitarni marš od Niša do Beograda, kako bi dali doprinos...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.