Sedam tela nađeno u centralnom Meksiku

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam tela nađeno u centralnom Meksiku

Sedam tela nađeno je u Salamanki u centralnoj državi Guanahuato, i izgleda da se radi o članovima kriminalne organizacije, javili su danas meksički zvaničnici.

Iz kancelarije državnog tužioca saopšteno je da troje nađenih žrtava imaju povrede od vatrenog oružja i da su identifikovane. Tela ostalih četvoro nađena su raskomadana u više plastičnih kesa i na dve odvojene lokacije, pored autoputa i u jednoj četvrti.

Pisane poruke rivalskih bandi nađene su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pored kesa.

Portparol policije odbio je da navede imena navodnih kriminalnih grupa ali je rekao da one prodaju drogu i ukraden beznin.

Meksička naftna kompanija Pemeks ima rafineriju u Salamanki. Grad je postao centar za krađu goriva poslednjih godina i kriminalne bande navodno vrše pritisak na radnike u rafineriji da im pomognu da kradu gorivo.

Lokalni mediji javili su u sredu da su savezna policija i vojska sproveli iznenadnu raciju u rafineriji i da su pretresali radnike i njihova vozila.

Portparol za saveznu policiju rekao je da ne može odmah da potvrdi da se racija dogodila ili da li je bilo hapšenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.