Saudijska Arabija: Ubistvo Kašogija strašna greška

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saudijska Arabija: Ubistvo Kašogija strašna greška

Ministar spoljnih poslova Saudijske Arabije Adel el Džubejir obećao je da će odgovorni za ubistvo novinara Džamala Kašogija biti kažnjeni.

- Nažalost, ogromna i strašna greška je napravljena i uveravam vas da će oni koji su odgovorni biti kažnjeni - rekao je Džubejir za Foks njuz, prenosi Rojters.

Nakon što je negirala bilo kakvu umešanost u nestanak Kašogija, kome se gubi trag 2. oktobra nakon što je ušao u saudijski konzulat u Istanbulu, Saudijska Arabija je subotu saopštila da je on ubijen u tuči u toj zgradi.

Kasnije je jedan saudijski zvaničnik rekao da je Kašogi zadavljen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAUDIJSKI ŠEF DIPLOMATIJE PROGOVORIO O UBISTVU NOVINARANA: Ne znamo gde je telo Kašogija, ni kako je ubijen! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2018

Saudijski ministar inostranih poslova, Adel al Džubeir u intervjuu za Foks njuz rekao je da je ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija velika i strašna greška i obećao njegovoj porodici da će svi koji su odgovorni za to biti kažnjeni.

Nastavak na Kurir...

Džamal Kašogi: Saudijska Arabija priznala da je novinar ubijen

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 10:36

Kašogi ubijen u "zločinačkoj operaciji", tvrdi viši ministar Saudijske Arabije...Saudijska Arabija je priznala da je novinar Džamal Kašogi ubijen u "zločinačkoj operaciji" koja je izazvala međunarodni protest...Ministar inostranih poslova Adel al-Džabeir je rekao za Foks Njuz da je taj potez...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.