Sa ćerkom skočila sa trećeg sprata

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ćerkom skočila sa trećeg sprata

SRPKINjA Svetlana P. (44) koja živi i radi u Gracu u Austriji, pokušala je da ubije sebe i svoju petogodišnju ćerku Jasminu! Ona je sa devojčicom u naručju skočila sa trećeg sprata stambene zgrade, ali su, srećom, obe preživele. Sa teškim telesnim povredama su prevezene u bolnicu, ali se prema poslednjim informacijama one uspešno oporavljaju. Kako prenose austrijski mediji, Svetlana se bacila sa prozora u sredu oko 15.20 kada je na ulazna vrata stana pozvonio njen sin iz prvog braka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Jasminin polubrat Zoran P. - Čuo sam kako Jasmina zove mamu da mi otvori, ali nisam shvatio da se nešto čudno dešava - ispričao je Zoran. - U tom momentu ona je zgrabila moju sestru i sa njom u naručju skočila kroz prozor. Niko od prolaznika na ulici, međutim, nije video skok majke sa kćerkom, ali je jedan sugrađanin čuo zapomaganje. On je telefonom pozvao pomoć, koja je ubrzo stigla na mesto nesreće. Svetlana i Jasmina su bile svesne posle pada, mogle su da razgovaraju sa spasiocima, ali su imale povrede opasne po život. Srećna okolnost je što su pale na meko tlo travnate površine ispred zgrade, pa je to ublažilo silovit udarac. Inače, drugi Jasminin sin, Dragan P. (23), nije bio u stanu kada se dogodila nesreća, ali je za austrijske medije ispričao šta bi moglo da bude objašnjenje za pokušaj ubistva i samoubistva. - Sve je počelo pre oko pola godine. Moja majka je još tada htela sa Jasminom da skoči kroz prozor - rekao je Dragan. - Srećom, uspeo sam da je sprečim u poslednjem momentu, pre nego što se bacila. Posle tog incidenta je išla na terapiju kod psihijatra u klinici u Gracu. Delovalo je da joj ide nabolje i da se njeno stanje popravlja. Većina austrijskih medija, prenoseći priču o nesreći, navodi „da je istraga u toku i da još nisu poznati svi detalji“. Prema poslednjim informacijama, petogodišnja devojčica je operisana i lekari njeno stanje opisiju kao stabilno. Majka je takođe van životne opasnosti.STRAH OD BIVŠEG MUŽA PREMA priči Svetlaninih sinova, njihova majka je imala paničan strah od svog bivšeg muža, Jasmininog oca, koji trenutno živi u Gornjoj Austriji. Pored toga, ona je navodno bila utučena i činjenicom da je mala Jasmina morala na nekoliko operacija srca.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpkinja pokušala ubije sebe i ćerku!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2014, 10:11

Srpkinja Svetlana P. (42), koja živi u Gracu, pokušala je da se ubije tako što je skočila s prozora svog stana na trećem spratu kuće, a prema saopštenju policije, ona je sa sobom htela da povede i petogodišnju ćerku! ..Hitna pomoć reagovala na vreme, majka i dete stabilno (Foto: Ilustracija).. ..Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.