SAD, devetogodišnjak ubio sestru zbog igrice

Izvor: RTS, 19.Mar.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD, devetogodišnjak ubio sestru zbog igrice

Zbog toga što nije želela da mu da džojstik konzole za video-igre, devetogodišnji dečak ubio je svoju sestru (13) u gradu Džeksonu, u američkoj saveznoj državi Misisipi, javlja Bi-Bi-Si.
Policija je saopštila da je dečak u subotu nakon svađe uzeo pištolj i navodno je s leđa sestri pucao u glavu.

Šerif okruga Monro Sesil Kantrel rekao je da je tinejdžerka preminula od pretrpljenihi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povreda u bolnici u Memfisu.
Za sada nije jasno kako se devetogodišnjak domogao pištolja, niti kakve ga posledice očekuju.
"Ima samo devet godina. Pretpostavljam da je ovo video u igricama ili na televiziji. Ne znam da li je bio svestan šta će ovo uraditi. Ne mogu na to da odgovorim. Znam da je ovo tragedija", rekao je Kantrel, prenosi Bi-Bi-Si.
Kada se tragedija dogodila, majka dece je bila u drugoj sobi, za ručkom. Policija trenutno vrši uviđaj, a ispituje se i kako je dečak došao u posed pištolja.
"Ovo je sve novo za nas, nikada nismo imali slučaj da je dečak sa devet godina puca", rekao je Kantrel.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Devetogodišnjak ubio sestru zbog igrice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2018

Devetogodišnji dečak ubio je svoju sestru (13) u gradu Džeksonu, u američkoj saveznoj državi Misisipi, zbog toga što nije želela da mu da džojstik konzole za video igre, javlja Bi-Bi-Si (BBC)...Policija je saopštila da je dečak u subotu nakon svađe uzeo pištolj i navodno je s leđa sestri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Devetogodišnjak ubio sestru zbog igrice

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2018

Devetogodišnji dečak ubio je svoju sestru (13) u gradu Džeksonu, u američkoj saveznoj državi Misisipi, zbog toga što nije želela da mu da džojstik konzole za video igre Devetogodišnji dečak ubio je svoju sestru (13) u gradu Džeksonu, u američkoj saveznoj državi Misisipi,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.