Izvor: Vostok.rs, 21.Dec.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: U Pakistanu mogući teroristički napadi

21.12.2015. -

Američka ambasada u Islamabadu saopštila je da je dobila informacije o mogućim terorističkim napadima u pakistanskoj prestonici krajem decembra, posebno tokom božićnih i novogodišnjih praznika.

U upozorenju koje je ambasada uputila državljanima SAD u Pakistanu se navodi da „među potencijalne mete spadaju crkve i tržni centri“, prenela je agencija AP.

Pakistanska policija nije želela da komentariše ovo upozorenje ambasade SAD, dok je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << pakistanski obaveštajni zvaničnik naveo da postoji određena opasnost od terorističkih napada, ali da nema konkretnih pretnji.

U saopštenju ambasade SAD stoji da bi građani te zemlje trebalo da „minimizuju broj i trajanje poseta“ na mestima na kojima se okuplja veći broj ljudi, poput pijaca, restorana, hotela i crkava.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.