Izvor: B92, 19.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Šestoro mrtvih u nevremenu

Hjuston -- U olujnom nevremenu koje je u subotu pogodilo jugoistok američke države Teksas život je izgubilo najmanje šest osoba, od kojih petoro dece.

Dve devojčice, uzrasta od jedne i tri godine, i tri dečaka, uzrasta od četiri, šest i sedam godina, su nastradali kada je automobil u kome su se nalazili sleteo sa puta u nabujali rukavac.

Dvojica muškaraca koji su se nalazili u kolima, kao i jedna 10-godišnja devojčica, uspeli su da se izvuku iz kola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Portparol policije u Hjustonu Džon Kenon je izjavio je hjustonskoj televiziju da je vozač otac četvoro od petoro nastradale dece i da je podvrgnut alko testu.

Drugi muškarac u kolima, njegov brat, je rekao policiji da je vozač pokušao da se javi na mobilni telefon neposredno pošto je izgubio kontrolu nad vozilom.

Jedan 76-godišnjak je nastradao juče, kada su se kola u kojima se nalazio zaglavila u poplavljenom podvožnjaku.

Zbog poplava je više od 2.000 domaćinstava u okruzinma Haris i Galveston ostalo bez struje, a neki žitelji bili su primorani na evakuaciju.

Zvaničnici su pozvali građane da ostanu u domovima, voze sporije i izbegavaju poplavljena područja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.