Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2022, 22:23

SAD: Rusija i Iran idu ka punom odbrambenom partnerstvu

Administracija predsednika SAD Džozefa Bajdena optužila je danas Rusiju da se aktivno sprema za pružanje napredne vojne podrške Iranu, što uključuje sisteme za protivvazdušnu odbranu, helikoptere i borbene avione, u sklopu sve tešnje saradnje dve zemlje u kojoj Teheran već pruža Moskvi pomoć u vidu dronova, za ruske ratne udare na Ukrajinu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SAD: Rusija i Iran idu ka punom odbrambenom partnerstvu

Izvor: Danas, 09.Dec.2022

Administracija predsednika SAD Džozefa Bajdena (Joseph Biden) optužila je danas Rusiju da se aktivno sprema za pružanje napredne vojne podrške Iranu, što uključuje sisteme za protivvazdušnu odbranu, helikoptere i borbene avione, u sklopu sve tešnje saradnje dve zemlje u kojoj Teheran već pruža...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.