SAD: Bor pao na decu u letnjem kampu

Izvor: Studio B, 29.Jul.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Bor pao na decu u letnjem kampu

Najmanje osmoro dece, uzrasta od šest do osam godina, povređeno je u letnjem kampu u Kaliforniji kada je na njih neočekivano pao više od 22 metra visok bor, saopštili su danas zvaničnici.

Kako je navedeno, dvoje dece je teško povređeno.

Incident se dogodio juče u popodnevnim satima po lokalnom vremenu u kampu koji se nalazi u parku Bruksajd u Pasadeni.

Prema rečima svedoka, sve se desilo iznenada - prvo se začulo pucketanje, a potom se 75 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << godina stati bor obrušio na decu.

Sve se odigralo u vreme kada su roditelji došli u letnji kamp po decu, prenela je agencija AP.

Zasad nije jasno zašto je bor pao.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drvo palo na decu u letnjem kampu: Povređeno 8

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015

Najmanje osmoro dece, uzrasta od šest do osam godina, povređeno je u letnjem kampu u Kaliforniji kada je na njih neočekivano pao više od 22 metra visok bor, saopštili su zvaničnici...Kako je navedeno, dvoje dece je teško povređeno...Incident se dogodio juče u popodnevnim satima po lokalnom vremenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.