Poplave odnele 13 života

Izvor: Press, 01.Maj.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave odnele 13 života

U Zvaničnom saopštenju pukovnik Abdulah al Hareti je rekao da su osobe poginule u više delova zemlja, uključujući glavni grad Rijad, Baha na jugu, Hail na severu i na zapadu.

Hareti, koji je dodao da se četiri lica vode kao nestala, je pozvao građane da izbegavaju doline i ravnice Vali koje su poplavljene nakon jakih kišnih padavina koje su počele u petak.

Ova arapska zemlja u poslednjih 25 godina, kako prenosi AFP, nije bila suočena sa tolikim količinama padavina.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Saudijci se bukvalno udaviše u kiši

Izvor: Mondo, 01.Maj.2013

Šesnaest ljudi je poginulo dok se troje vodi kao nestalo u poplavama nakon rekordnih padavina u pustinjskom kraljevstvu...U padavinama koje nisu u Saudijskoj Arabiji zabeležene u poslednjih 25 godina tela nastradalih su pronađena na nekoliko područja uključujući prestonicu Rijad, Bahu na jugu i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.