Ruski vojni savetnik poginuo u Siriji

Izvor: Mondo, 02.Maj.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vojni savetnik poginuo u Siriji

Ruski vojni savetnik poginuo je u Siriji u napadu koji su teroristi izvršili na sirijsku vojsku, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Foto: Syrian Central Military Media, via AP

"U terorističkom napadu na jedinice sirijske vojske poginuo je ruski vojni savetnik potpukovnik Aleksej Bučeljnikov. On se nalazio u Siriji u sastavu grupe ruskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vojnih savetnika koja se bavi obukom vojnika artiljerijskih jedinica sirijske vojske", navodi se u saopštenju, a prenosi "Sputnjik".

Navodi se da je za vreme obuke sirijska jedinica bila meta napada terorističkih snajpera. Potpukovnik Bučeljnikov je smrtno ranjen.

"Komanda je Alekseja Bučeljnikova posmrno nagradila", dodao je ruski vojni resor.

Tragedija kod Alepa, jezivi bilans smrti

-------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.