Ruski ratni brodovi prošli kroz Bosfor

Izvor: Press, 04.Mar.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ratni brodovi prošli kroz Bosfor

Agencija Anadolija navela je da je reč o brodovima "Saratov" i "Jamal", koji su prošli kroz Istanbul ploveći Bosforskim moreuzom, prenela je agencija AFP.

Turski vojni izvori saopštili su da je juče jedan špijunski ruski avion nadletao nad njihovim delom obale Crnog mora, dok je američka ambasadorka u UN Samanta Pauer istakla da su ruski vojni avioni juče povredili turski vazdušni proctor.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ruski brodovi prošli kroz Bosfor

Izvor: Blic, 04.Mar.2014

Dva ruska ratna broda otplovila su danas u Crno more prošavši kroz Bosfor, javili su danas turski mediji...Agencija Anadolija navela je da je reč o brodovima "Saratov" i "Jamal", koji su prošli kroz Istanbul ploveći Bosforskim moreuzom...Turski vojni izvori saopštili su da je juče jedan špijunski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.