Rusima se sada srušio Mig-31!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusima se sada srušio Mig-31!

Ruski lovac-presretač MiG-31 srušio se danas u blizini grada Kulebaki u regionu Nižnji Novgorod, a posada se katapultirala pre nego što se letelica srušila, javlja Tas s.

Foto: MONDO/J.Stokić Ilustracija

Životi pilota nisu ugroženi, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Avion se srušio danas po podne, u šumskoj oblasti, ne pričinivši nikakvu štetu na terenu, saopštila je kancelarija Ministarstva za vanredne situacije u regionu Nižnji Novgorod, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navodi ruska agencija.

DETAILS: Plane crashed shortly after take-off, 17km from an airbasehttps://t.co/Od2Ojuv3Lo

— RT (@RT_com) 19. септембар 2018.

Juče je rusko ministarstvo odbrane saopštilo da je srušen avion "iljušin" na teritoriji Sirije.  Rusija je optužila Francusku da su oborili avion , ali se navodno ispostavilo da je avion oboren sa prijateljske, sirijske strane greškom.

Ko je oborio ruski avion iznad Sirije?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se ruski MiG-31, posada se katapultirala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2018

Ruski lovac-presretač MiG-31 srušio se danas u blizini grada Kulebaki u regionu Nižnji Novgorod, a posada se katapultirala pre nego što se letelica srušila, javlja Tass...Životi pilota nisu ugroženi, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane...Avion se srušio danas po podne, u šumskoj oblasti,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.