Rusija počela da prati potencijalne nuklearne eksplozije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 12:23

Rusija počela da prati potencijalne nuklearne eksplozije

Rusija je počela neprekidni nadzor potencijalnih nuklearnih eksplozija, javlja danas agencija Interfaks, citirajući rusko ministarstvo odbrane.

Centar za praćenje eksplozija, koji je otvoren 1. juna, ima za cilj da otkrije izvore geofizičkih poremećaja koje je izazvao čovek, kao i nuklearnih eksplozija, preneo je Rojters.

"Sa ciljem da ojačamo defanzivne sposobnosti naše zemlje, počev od 1. jula, zaposleni u Glavnom centra za geofizički nadzor rade bez prestanka", navodi Interfaks.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusi počeli nadzor potencijalnih nuklearnih eksplozija: "Rade bez prestanka"

Izvor: B92, 04.Jul.2022

Rusija je počela neprekidni nadzor potencijalnih nuklearnih eksplozija, javlja danas agencija Interfaks, citirajući rusko ministarstvo ...Centar za praćenje eksplozija, koji je otvoren 1. juna, ima za cilj da otkrije izvore geofizičkih poremećaja koje je izazvao čovek, kao i nuklearnih eksplozija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.