Rusija dokumentovala sve zločine u Alepu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija dokumentovala sve zločine u Alepu

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov izjavio je danas da su svi zločini terorista u Alepu pažljivo dokumentovani i da će biti objavljeni.

Kako prenosi agencija Tass, on je kazao da je to veoma pažljivo prikupljano kako bi evropski sponzori takozvane sirijske opozicije shvatili ko su njihovi štićenici, ali i da shvate da su i oni odgovorni za njihove zločine.

"Sve je pažljivo dokumentoivano, posebno ozbiljni zločini terorista. I biće objavljeni", rekao je Konašenkov.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rusi spremaju "Ovo su sva zlodela vaših terorista"

Izvor: Mondo, 26.Dec.2016

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov izjavio je danas da su svi zločini terorista u Alepu pažljivo dokumentovani i da će biti objavljeni...Foto: Validated UGC via AP video..Kako prenosi agencija Tass, on je kazao da je to veoma pažljivo prikupljano kako bi "evropski sponzori takozvane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.